• 15 July 2022, Friday 9:39
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 futbol sezonunun en başarılı teknik direktörleri (2)

2021-2022 sezonunda elindeki mevcut kadrosu ile görev yaptığı Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımında, takımına oynattığı güzel futbolla beğeni toplayan Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmakta olan Sayın Alim Deligöz hocamızdan söz etmek istiyorum.

Sayın Deligöz, uzun yıllardan beri Milas Semiha Altunkan Ortaokulu’nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Sayın Deligöz, Milas’ta göreve başladığı günlerde ilk önce Yeni Milasspor altyapı takımında teknik adam olarak göreve başladı. Aynı yıl içerisinde iki kez çalıştırdığı altyapı takımında grup şampiyonluğu yaşadı. Sayın Deligöz, pandemi öncesinde çalıştırdığı Milas Belediye Beçin Gençlikspor 2. Amatör Küme takımında grup şampiyonluğu yaşadı. Kırmızı beyazlı takımı 1.Amatör Küme’ye taşıdı. Sayın Deligöz, 1. Amatör Küme’de Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımını çalıştırırken takımını grup şampiyonu yaparak Beçin Gençlikspor takımının Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’ye çıkmasında önemli katkı sağladı.

Çevresinde sıcakkanlı yanıyla çok sevilen, saygı gören sayın Deligöz hocama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra çalıştıracağı takımlarda şimdiden başarılar diliyorum.

 

DEVAM EDECEK – 3


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık