• 26 April 2022, Tuesday 9:09
SercanErgin

Sercan Ergin

Dörtyol Geçlikspor Boğaziçi Bargilyaspor maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde; geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan, Milas Dörtyol Gençlikspor Boğaziçi Bargilyaspor ikinci amatör küme maçı hakkındaki  izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.

2021-2022  sezonu Mahalli İkinci Amatör Küme’nin son müsabakasında Milas’ın iki güzide takımı Milas Dörtyol Gençlikspor ile Milas Boğaziçi Bargilyaspor karşı karşıya geldi. Tempolu ve zevkli geçen müsabakayı Milas Dörtyol Gençlikspor 2-0 kazanarak Mahalli İkinci Amatör Küme A Grubu’nda grup ikincisi oldu. Dörtyol Gençlikspor, Milas Boğaziçi Bargilyaspor takımlarının taraftarları  takip ettiler. Her iki takım müsabakanın başlama düdüğünden bitiş   düdüğüne kadar istekli, arzulu futbol oynayarak Milaslı futbol severlere kaliteli bir karşılaşma izlettiler. 

Müsabakayı Dörtyol Gençlikspor Kulübü yöneticileri ile Boğaziçi Bargilyaspor kulübü yöneticileri takip etti. Her iki takımın bu müsabakada oynadığı güzel futbol ilgi ile takip edildi. Müsabakayı Milas Dörtyol Gençlikspor takımı   2-0 kazanarak taraftarlarını sevindirdi. Ben her iki takımın bu müsabakada oynadıkları futbolu çok beğendim. Maçı Milaslı futbol severler heyecanla takip etti.

Kaliteli geçen müsabakada her iki takımda forma giyen sporcular bu müsabakada nasıl  performans sergilediler? 

KÖŞE DEVAM EDECEK   2

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık