• 07 September 2022, Wednesday 14:15
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediyesi’nden malzeme yardımı yapılacak (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları bugün sizlere köşemde, Milas Belediye Başkanı olduğu günden beri Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan Milas Yeni Milasspor, Milas Belediye Beçinspor, Milas Gençlikspor, Güllükspor, Bafa Zeytinspor, Selimiyespor, Milas Dörtyol Gençlikspor, Milas İsmetpaşa Gençlikspor, Örenspor, Boğaziçi  Bargilyaspor, Milas Menteş Gençlikspor, Milas Erginspor, Milasgücüspor takımlarımıza yıllardan beri spor malzeme yardımında bulunan Milas Belediyesi’nin Milas takımlarına verdiği hizmetlerden söz etmek istiyorum.

Milas Belediye Başkanı olduğu günden beri kapısına gelen her yöneticiye hayır demeden maddi ve malzeme yardımında bulunan sporcunun dostu, gençlik yıllarında amatör futbol ile çok iyi de voleybol oynayan Avukat Muhammet Tokat’ın belediye başkanının olması Milas takımları için velinimettir. Sayın Muhammet Tokat, mahalli ligde yer alan Milas takımlarına bugüne kadar verdiği hizmet taktire şayandır. 62 yıldan beri başta Milas, Muğla ve İzmir’de bazı takımlarda teknik adam, bazı takımlarda yönetim kurulu başkanlığı yapan biri olarak bugüne kadar bir çok belediye başkanları tanıdım, bizim belediye başkanımız sporun her branşında yer alan branş ayrımı yapmayan herkese yardımcı olan çok değerli bir başkandır.

DEVAM EDECEK 2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık