• 28 June 2022, Tuesday 9:20
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas takımları yaz spor okulları çalışmalarına  başlıyor (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi okurları. Türkiye’de okulların tatile girmeleriyle birlikte mensubu oldukları takımlarda teknik adam olarak görev yapmakta olan antrenörler, yaz spor okulları için faaliyetlerine başladı.

Güzel Milas’ımızda  Muğla Mahalli Ligin takımlarında görev yapmakta olan teknik adamlar, yaz spor okulu için çalışmalara başladı. Spor severlerin bildiği üzere Muğla Mahalli liginde Milas’ı temsil eden takımlarımızdan Yeni Milasspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Milas Gençlikspor, Dörtyol Gençlikspor, Güllük Gençlikspor, Bafa Zeytinspor, Milas Erginspor, Milas İsmetpaşa Gençlikspor, Milas Menteş Gençlikspor, Ören Gençlikspor takımları hakkındaki düşünceleri siz değerli spor severlerle paylaşmak ve bilgilendirmek istiyorum.

Yukarıda ismi geçen takımlarımız içerisinde alt yapılarda en faal kulüp Milas Gençlik Spor Kulübü’dür. Milas Gençlik Spor Kulübü, değişik branşlarda hizmet verdiği için sporcu sayısı diğer takımlara göre daha fazladır. 2021-2022 futbol sezonu tamamlandığı için Milas’ı Muğla’da temsil eden takımlarımız imkanları dahilinde çalışmalara bugünden itibaren başlıyor. Muğla Mahalli Ligi’nde en çok alt yapılarda lisansı olan takımlar Bodrum takımlarıdır. Bodrum’u temsil eden takımlar ilk önce alt yapı takımlarıyla mahalli lige başlamaktadır. Milas’ta ise Milas Gençlik Spor Kulübü’nün alt yapı lisansı toplam 250 civarındadır. Muğla’da Milas’ı temsil eden takımlarımız çalışacak saha bulamadıkları için alt yapılara fazla önem vermemektedir.

 

DEVAM EDECEK  2


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık