• 30 March 2022, Wednesday 8:35
SercanErgin

Sercan Ergin

Boğaziçi Bargilyaspor-Menteşe Yerküpespor maçının ardından(2)

Bogaziçi Bargilyaspor takımında her iki stoper, müsabaka boyunca oyun disiplinine sadık kalarak oynadılar. Orta sahada oynayan Yusuf, müsabaka içerisinde çalışkanlığıyla herkesin dikkatini   çekmeyi bildi. Forvette oynayan Diyar ile Ahmet, iyi top tekniklerinin yanı sıra  sprinter ve saha içerisinde gezegen koşularıyla rakip defansı çok zorladılar.

Bargilyaspor takımında görev yapan herkes maç boyu disiplinli oynadılar ve görevlerini yaptılar. Bu müsabakada deplasmanda oynayan Menteşe Yerküpüspor takımında forma giyen sporcu kardeşlerimden söz etmek istiyorum. İyi oyunculardan kurulu olan Menteşe Yerküpespor takımı sahaya çıktıklarında kendilerine olan öz güvenleri ile ‘biz bu maçı nasıl olsa kazanırız’ diye düşünmüş olacaklar ki, bilhassa ilk yarıda tutuk bir oyun sergilediler. Menteşe Yerküpespor, müsabakanın ikinci yarısına sağlı sollu ataklarla çok   istekli başladılar. Bir çok gol pozisyonlarına girmelerine rağmen bu müsabaka çok iyi kalecilik yapan Bargilyaspor takımı kalecisi   Serhat’ı geçmekte zorlandılar.

Müsabakanın ikinci yarısındaki Menteşe Yerküpespor takımının oyun disiplinini çok beğendim. Menteşe Yerküpespor takımında  forma giyen sporcuların hepsi yetenekli oyuncular;  saha içerisinde yaptıkları verkaçlar, rakip defansı aşmak için yaptıkları ters koşular  en önemlisi. Sahip oldukları topları kendilerinden emin kullanmaları dikkatimi çekti. Bu müsabakada gerek Bargilyaspor takımının, gerekse Menteşe Yerküpespor takımının oynadıkları mücadeleci futbolu çok beğendim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık