• 19 January 2022, Wednesday 13:43
SercanErgin

Sercan Ergin

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT  MUHAMMET TOKAT BEYEFENDİYİ TANIYALIM (5)

Sayın Tokat üç yıl Milas Labrandaspor bayan voleybol takımında hatırı sayılır para harcadıktan sonra, Milas Belediyespor Bayan Voleybol takımının başına Muğla voleybolunun duayen isimlerinden emekli beden eğitimi öğretmeni Sayın Eşref Mete ve yardımcısı beden eğitimi öğretmeni Sayın Ünsal Çelik hocaları getirdi. İki değerli hocanın nezaretinde Milas Belediyespor kulübü bayan voleybol takımı, kısa zaman içerisinde elde ettiği başarılı sonuçlarla Muğla Bayanlar Voleybol Ligi’nde üç kez arka arkaya il birinciliği elde etti. O yıllarda Milas Belediye Başkanı Sayın Muhammet Tokat beyefendinin maddi ve manevi yardımları ile Türkiye Bayanlar Ligi’nde grup şampiyonalarına katıldı. Bayanlar liginde Milas Belediyespor bayanlar voleybol takımı, Türkiye’de aldığı başarılı sonuçlarla Milas’ın adını duyurdu, ivme kazandırdı. Milas Belediyespor bayan voleybol takımında o yıllarda forma giyen voleybolculardan Büşra Şahin İstanbul Yeşilyurtspor takımına, Nurcihan Karakaya İzmir DSİ spor takımına, Ece Yapıcı Antalya Kepez takımına, Aycan Genç Bodrumspor profesyonel voleybol takımlarına transfer oldular.

Sayın Muhammet Tokat beyefendi, belediye başkanı olduktan sonra ilk olarak amatörce bayanlar ve erkekler voleybol liginde büyük başarılara imza atan takımlarının ardından, Milas Belediyespor Bayan Voleybol takımının Ege Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’nde yer alması için takımın hocaları Sayın Eşref Mete ve Sayın Ünsal Çelik Hocalar’a talimat vererek, Milas Belediyespor takımında görev yapan genç yetenekli voleybolcularla Ege Bölgesel Bayanlar Ligi’nde yer almalarını sağladı.

 

 DEVAM EDECEK  6


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık