• 25 March 2022, Friday 8:48
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor U18, Muğlaspor U18 maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan, Milas Gençlikspor U18, Muğlaspor U18 maçının değerlendirmesini yapacağım.

Mahalli U18 Ligi’nin iddialı takımlarından ayrıca grup birincisi olan Muğlaspor ile grubun başka bir iddialı takımı Milas Gençlikspor takımlarının karşı karşıya geldiği müsabakada deplasmanda oynayan Muğlaspor  U18 Takımı sahadan 0-4 galip gelerek gruptaki iddiasını sürdürdü.

Havanın soğuk olması nedeniyle bu müsabakayı izleyemeyenler büyük fırsat kaçırdılar. Bu müsabakada gerek Milas Gençlikspor takımı, gerekse Muğlaspor takımları sahada mükemmele yakın futbol oynayarak bir avuç  taraftardan büyük alkış topladı.

İzninizle bu müsabakada güzel futbol oynayan her sporseverin beğenisini kazanan iki takımın da dikkat çeken sporcularından söz etmek istiyorum.  Ama ilk önce bu sezon  mahalli ligde 11 branşıyla katıldığı ligde dikkat çeken Milas Gençlikspor U18 takımının bu müsabakada oynadıkları güzel futbolla dikkat çeken bazı sporcularına değineceğim. Milas Gençlikspor U18 takımının Cumartesi günü oynanan müsabakada Muğlaspor U18 takımı karşısında defansta Ali Bekir, Besim, Atakan, Roşhat, Enes Görkem görevini iyi yapanlar arasında yer aldı.

DEVAM EDECEK  2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık