• 23 June 2022, Thursday 9:31
SercanErgin

Sercan Ergin

Futbol turnuvasında oynadıkları güzel futbolla beğeni toplayan sporcular (2)

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde forma giyen bir başka golcü beden eğitimi öğretmeni Çağrı Arıkan’dan da bahsetmek istiyorum. Futbol yaşamına Yeni Milasspor, Türkiye 3. Ligi’nde yer alırken başladı. Yeni Milas spor forması altında oynadığı güzel futbolla o yıllarda Türkiye 2. Ligi’nde yer alan  Muğlaspor takımına sol bek olarak transfer olan Çağrı Arıkan, bu turnuvada  çok iyi sol ayağı, saha içerisindeki çabukluğu, attığı sert şutlarla müsabakaları takip eden her spor severin dikkatini çekti. Final Akademi Okulları’nda görev yapmakta olan  Çağrı Arıkan, Milas’ta  düzenlenen futbol turnuvalarında  değişmeyen tek isimdi. Arıkan, futbol turnuvasında hem asistlik yapıyor, hem de uzaktan attığı şık gollerle alkış topluyor.

Şimdi de, futbol turnuvalarında, ilerleyen yaşına rağmen uzaktan attığı estetik gollerle herkesin beğendiği, sitayişle bahsettiği  eki Milassporlu,  eski Manisasporlu, an itibariyle Milasspor ve Milas Belediyespor takımında forma giyen Kemal Aydeniz  hocadan bahsetmek istiyorum.

Sayın Aydeniz Yeni Milasspor 3. Lig’de yer alırken  profesyonel takımların  radarından  Manisaspor takımına transfer olmuştu. Hem iyi futbolcu, hem de çok iyi bir aile reisidir. Uzun yıllardan beri dikkatle takip ettiğim Aydeniz, gerek  Milasspor Masterler Takımı, gerekse Milas Belediyespor takımı forması altında  oynadığı müsabakalarda ilerleyen yaşına rağmen oyun zekası ve engin futbol bilgisi ile herkesin çok beğendiği bir sporcu. Sayın Kemal Aydeniz gibi günümüzde futbolcu bulmak çok zor.  Milas’ta yapılan özel turnuvalarda özel seyircisi olan Aydeniz hocama uzun ömürler diliyorum.

DEVAM EDECEK  (3)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık