• 25 January 2022, Tuesday 8:05
SercanErgin

Sercan Ergin

MUĞLA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU BAŞKAN YARDIMCISI ERSİN KÖKSAL BEYEFENDİYİ TANIYALIM(1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi okurları… Bugün sizlere köşemde, Muğla Mahalli Süper Amatör Küme takımlarından Milas Gençlikspor Kulübü kurucu üyesi, uzun yıllardan beri 11 branşta hizmet veren Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı, aynı zamanda Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Muğla futbolunun en eski hakemlerinden Sayın Ersin Köksal beyefendiyi tanıtacağım.

Sayın Köksal,     1971 yılında Kastamonu’da dünyaya geldi. İlk, orta ve liseyi Kastamonu’da, üniversiteyi 19 Mayıs Üniversitesi Çorum Meslek Yüksekokulu ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. Sayın Köksal, yüksek lisansını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Yöneticilik alanında tamamladı. Sayın Köksal, futbolu çok sevdiği için ortaokul ve lisede öğrenim görürken okul takımlarında futbol oynadı, takım kaptanlığı yaptı.     Sayın Köksal lise takımında futbol oynarken, oynadığı güzel futbolu beğenen Kastamonuspor Kulübü teknik ekibi, Sayın Köksal’ı transfer ederek Kastamonuspor’a kazandırdı.

Sayın Köksal,  Kastamonuspor kulübünde futbol oynarken geçirdiği ciddi sakatlık sonrası futboldan uzaklaştı. Futbolu çok sevdiği için, 1992 yılında Futbol Hakem Kursu’na katılarak futbol hakemi oldu. Sayın Köksal, futbol branşının yanı sıra basketbol ve hentbol hakemliği kurslarına katıldı, üç diploma sahibi oldu. Sayın Köksal, 1998 Yılında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Milas-Bodrum Havalimanı’nda memuriyet hayatına başladı. 

Sayın Köksal,  burada görev yaparken kendisi gibi futbolu çok seven arkadaşlarıyla birlikte 2002 yılında Milas D.H.M.İ Spor Kulübü’nü kurdular.

 

 

DEVAM EDECEK (2)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık