• 05 October 2022, Wednesday 12:02
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediyesi’nden mahalli lig takımlarımıza yapılan yardımlar

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları bugün sizlere köşemde, Milas Belediyesi’nin Muğla Mahalli liginde yer alan takımlara yaptığı malzeme yardımları hakkındaki düşüncelerimi siz değerli futbol sever okurlarımla paylaşmak istiyorum.

Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat Beyefendinin başkan olduğu günden bugüne kadar takım ayrımı yapmadan her takımımıza yaptığı maddi ve malzeme yardımları için sayın başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Sporcunun dostu sayın Muhammet Tokat beyefendi sezon başında aldığı kararla Muğla Mahalli Ligi’nde Milas’ı temsil eden, Milas Belediye Beçinspor, Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Süper Amatör Küme takımları başta olmak üzere, ikinci amatör kümede yer alan Dörtyol Gençlikspor, Boğaziçi Bargilyaspor, Kıyıkışlacıkspor takımlarımıza malzeme yardımı yapması Milaslı futbol severler tarafından sevinçle karşılandı. Sayın başkanın aldığı karar en çok bir lira geliri olmayan takımlarımızı çok sevindirdi. Spor sever okurlarıma önemli bir konuyu dile getirmek istiyorum. Hayat şartlarının zorluğunda bir futbol ayakkabısının 1.500 lira olduğu dönemde Sayın Başkanımız Muhammet Tokat beyefendinin mahalli ligde yer alacak olan takımlarımıza yaptığı malzeme yardımı takımlarımıza inanılmaz destek oldu.

Köşemden Milas takımlarına malzeme yardımında bulunan Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat beyefendiye bir kez daha teşekkür  ediyorum.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık