• 27 May 2022, Friday 9:06
SercanErgin

Sercan Ergin

Şampiyonluk yaşayacak kadro kuruluyor (2)

Geçtiğimiz sezon ara transferde Mavi-Beyazlı takımı çalıştıran, kaybetmeye tahammülü olmayan, inanılmaz hırsı, engin bilgisiyle kısa sürede de olsa Milas Belediyespor takımında iz bırakan,  Türk voleybolunun tanınmış, başarılı antrenörü Mehmet Akif Gürgen hoca,  daha önce çalıştığı sporcuları önümüzdeki sezonda Milas Belediyespor takımına transfer etmek için ön transfer çalışmalarına başladı.

TVF Büyük Erkekler 1. Ligi’nde ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol takımı, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarına başladı. Bu sezon takımın Başantrenörlük  görevini, geçen sezonun ikinci yarısında takımın başına geçerek başarılı sonuçlar alan Mehmet Akif Gürgen Hocaya emanet eden Milas Belediyespor, lige iddialı giriş yapmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Daha önceki yıllarda Milas Belediyespor forması altında başarılı  müsabakalar sergileyen oyuncuların yanı sıra yerli ve yabancı transferler gerçekleştiren takımımız, bu sezon da adından sitayişle söz ettirecektir.

Hamit Yüksel Mandıralı, Milas Belediyespor takımının ilk transferi oldu.

Arkasspor alt yapısında voleybola başlayan ve farklı kategorilerde şampiyonluk yaşayan, Bornova Anadolu Lisesi BAL, Haliliye Belediyespor, Yeni Kızıltepespor ve Hatayspor takımlarıyla Süper Lige yükselme başarısı gösteren başarılı Voleybolcu Hamit Yüksel Mandıracı’nın yanı sıra Mavi-Beyazlı ekibimiz, önceki sezonlarda takımımızın formasını giymiş oyuncularla da anlaşma sağladı.

Temsilcimiz transferlere Niksar Belediyesi, Çorum Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Tofaş  takımlarında  forma giyen, Afyon Belediye Yüntaş takımıyla Efeler Ligi tecrübesi bulunan   1993 doğumlu başarılı pasör çaprazı  Okay  Serçe, İnegöl Belediyespor,  Solhan Spor, Niksar Belediyespor ve Develi  Belediyespor  formaları giyen 1996  Doğumlu İbero Oktay Tetik ile devam etti.

 

DEVAM EDECEK 3

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık