• 04 April 2022, Monday 9:22
SercanErgin

Sercan Ergin

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği kuruluşundan bugüne kadar neler yaptılar (2)

Bir yıl Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği’nde başkanlık yapan Serhat Abbak, yönetim kurulu   toplantısında kulüp başkanlığından affını isteyerek, derneğin başına an itibariyle başkanlık yapmakta olan Nihat  Abbak kardeşimiz getirildi.

9 yıldan beri Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği başkanlığı görevinde bulunan dernek başkanı Nihat Abbak göreve geldiği günden beri taraftarlar derneğine üye olan, geçirdikleri rahatsızlık  sonuca vefat eden  üyelerine imkanları dahilinde yardımcı olmaktadırlar.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği yönetim  kurulu üyeleri, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başkanın yardımları ile deplasmanlara giderek yeni Milasspor takımına tribünden destek vermektedir. Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği yönetim   kurulu üyeleri   kendi aralarında fedakarlık yaparak vefat eden   taraftarlarına her yıl lokma döktürerek anmaktadır. Nihat Abbak geçtiğimiz gün aramızdan ebediyete ayrılan Milas’ın sevilen spor adamlarından merhum İbrahim Yiğit için hayır lokması dağıttı.

Dernek Başkanlığı görevine başladığı günden beri taraftarlarına küfür etmeyi yasak eden Nihat Abbak,  beyefendinin  dernek içerisindeki katkıları çok büyük. Sayın Dernek Başkanı Nihat  Abbak  beyefendiye derneğe verdiği katkılar için Milas  Önder  Gazetesi olarak teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezon da sahada küfürsüz bir sezon diliyorum.   

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık