• 10 April 2022, Sunday 13:14
SercanErgin

Sercan Ergin

Eğitime, spora ve Gündoğanspor’a adanmış bir hayat(2)

Sayın Çakıcı, 2021-2022 sezonu başında Muğla Mahalli 1. Amatör Küme’de yer alan Bodrum Gündoğanspor takımının başına Milaslı eski futbolcu Yusuf Tüzer’in oğlu İzzet Tüzer’i getirerek Gündoğanspor Kulübü’ne teknik adam olarak kazandırdı. Muğla Mahalli Birinci Amatör Küme’de bu sezon yer alan Bodrum Gündoğanspor kulübü, Sayın Çakıcı hocanın çabaları sayesinde futbolcuya bir lira para vermeden Gündoğanspor kulübünde her zaman olduğu gibi ilkleri yaptı.

Sayın Çakıcı, B.B. Bodrumspor alt yapısında teknik adam olarak görev yaptığı için yönetim kurulunda verdiği onay sonrasında Milaslı İzzet Tüzer hocayı, Gündoğanspor takımının başına getirerek önemli işlere imza attı.

Bu sezon Muğla Mahalli Birinci Amatör Küme’de yer alan, grubunda ikinci sırada yer alarak play-off müsabakalarına katılan Gündoğanspor takımında, takımda forma giyen hiçbir sporcuya para vermeden masrafsız bir sezon geçirmelerini sağladı. Bodrum futbolunda spor camiasında her birey tarafından sevilen, saygı gören sayın Çakıcı, an itibariyle devam etmekte olan Muğla Mahalli 2. Amatör Küme’de yer alan Bodrum Yahşispor kulübünün 2. Amatör Küme’de yer almasında önemli rol aldı.

Her şeyin para olmayacağını gösteren çalışmalar yapan Sayın Çakıcı, Türkiye 2. liginde yer alan B.B. Bodrumspor Kulübü BGGL U15 takımı teknik sorumlusu, yeşil beyazlı kulübün spor okulları sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Muğla futbolunun başarılı genç teknik adamına teknik adamlık yaşamında başarılar diliyorum.

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık