• 02 March 2022, Wednesday 8:05
SercanErgin

Sercan Ergin

Boğaziçi Bargilyaspor  Bodrum  Genç Spor maçının ardından (2)

Milas Boğaziçi Bargilyaspor, çok genç ve çok koşan oyunculardan kurulu olmasına rağmen  gol bölgelerinde gerçekten talihsizlik yaşadı. Bu kadar  gol pozisyonuna giren bir takımın en azından sahadan beraberlikle ayrılması lazımdı.Müsabaka sonrasında Milas Boğaziçi Bargilya Gençlikspor takımı sporcularının saha içerisinde uzun süre  üzüntüden soyunma odalarına gitmemeleri bu maçı ne kadar kazanmak istediklerinin göstergesiydi.

Sevgili Boğaziçi Bargilyaspor takımı oyuncuları, hepinizin sahada ne kadar çok çalıştığınızı gördük.  Hepinizin bu müsabakadaki performanslarınız için yüreğinize sağlık. Futbolda böyle neticeler her zaman görülebiliyor. Hiç üzülmeyin. Bu müsabakada 90 dakika sahada alan savunmasını çok iyi yapan, bu sezon ilk kez İkinci Amatör Küme’de yer alan Bodrum Genç Spor takımından da bahsetmek istiyorum.

Bodrum Genç  Spor takımı bu müsabakada defansının kademelere çok iyi girmesi, ikili mücadelelerde ayaklarında top tutmadan oynamaları ve Kaleci Hakan’ın tecrübesinin iyi gününde olması neticesinde müsabakayı kazanmasını bildiler.

Bodrum Genç Spor takımına tebrik ediyorum. Sahada oyundan düşmeden inanılmaz mücadele ettiler. Geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit  Metin Özcan Stadyumu’nda  oynanan müsabakada her iki takım sporcularını gösterdikleri mücadele için Milas Önder Gazetesi olarak tebrik ediyoruz.  Her iki takıma bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyoruz  


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık