• 24 July 2022, Sunday 14:23
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımında hazırlıklar tamamlandı (2)

Milas Belediyespor Kulübü yönetim kurulunu, bu güne dek taraftarlara verdiği her sözü yerine getirdikleri için kutluyorum. Son yıllarda mavi beyazlı takımımızın elde ettiği başarılarda emeği olan başta belediye başkanımız Avukat Sayın Muhammet Tokat beyefendi olmak üzere, yönetim kurulunda görev yapan, voleybolu iyi bilen yönetim kurulu üyeleri sayın Ümit Demirbacak, Sayın Tuncay Karaca isimli beyefendilere, mavi beyazlı forma altında canını dişine takarak mücadele eden sporcu kardeşlerime, Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nu müsabaka günleri doldurarak takımlarına destek veren taraftarlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

TVF 1.’ Lig’de ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol takımı, 2022-2023 sezonu öncesinde voleyboldan sorumlu Sayın Ümit Demirbacak beyefendinin ve yönetim kurulu nezaretinde kurulan güçlü kadro ile hazırlıklarını tamamladılar. Mavi beyazlı ekibimizi bu sezon da Türk voleybolunun tanınmış koçlarından sayın Mehmet Akif Gürgen hoca çalıştıracak. Sayın Mehmet Akif Gürgen hocanın yardımcılıklarını Sayın Adem Aydın, Fizyoterapist Hayrettin Demir yapacaklar. Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımımızın müsabakaları bu yıl da Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Kompleksi’nde  oynanacak.

DEVAM EDECEK  3


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık