• 27 March 2022, Sunday 12:26
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor U18, Muğlaspor U18 maçının ardından (2)

Milas Gençlikspor U18 takımının yanı sıra, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan bu müsabakada Muğlaspor U18 takımında  bir  çok elit sporcuyu görmek beni çok mutlu etti.

İlk önce Muğlaspor U18 Takımının oynadığı sistemden söz etmek istiyorum. Yeşil-beyazlı ekip bu müsabakaya üçlü defans ile başladılar. Yeşil-beyazlı ekip rakip forvetler kontratak yaptıklarında,  orta sahanın sağında ve solunda oynayan orta saha oyuncuları çok  çabuk alan daraltarak Milas Gençlikspor takımının tehlikeli ataklarını önlediler. Yeşil-beyazlı ekipte bu müsabakada 4 numaralı oyuncu Bekircan Korkmaz, 6 numaralı oyuncu Metincan Döğerli, 11 numaralı oyuncu İlkercan Durkal, 17 numaralı oyuncu Melih Berke Civelekoğlu, 7 nolu oyuncu Oğuzhan Ertakan ile 10 no’lu oyuncu Harun Coşkun 90 dakika sahada oynadıkları güzel futbol ile skorun farklı olmasına vesile oldular.

Yeşil-beyazlı takımın içerisinde bilhassa 10 no’lu oyuncu Harun Coşkun saha içerisinde  sahip olduğu her topu adrese teslim  paslarıyla, takımın adeta maestrosuydu.

Muğlaspor U18 takımı 90 dakika sahaya çok iyi yayılarak, sahip oldukları her topu çalım atmadan kontra toplarla pozisyona girdiler, gol aradılar. Muğlaspor takımının oyuncuları saha içerisinde oyun disiplinine sadık  kalarak örnek teşkil ettiler.

Geçtiğimiz Cumartesi  günü oynanan Milas Gençlikspor U18, Muğlaspor U18 takımlarında forma giyen bir çok yetenekli oyuncu Muğla Mahalli Süper Ligi’nde rahat futbol oynarlar. Süper  Amatör Küme’de görev yapan sayın Hocaların Mahalli U18 takımlarının maçlarını izlemelerini tavsiye ediyorum.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık