• 09 February 2022, Wednesday 7:52
SercanErgin

Sercan Ergin

Süper Amatör Lig’de sezon boyunca başarılı futbol oynayan sporcu kardeşlerimi tanıtacağım(4)

Sevgili  Önder  Gazetesi  okurları  bugün  sizlere köşemde, 2021-2022 sezonunda Mahalli  Süper  Amatör   Küme’de mensubu olduğu Milas Belediye Beçin Gençlikspor  takımında oynadığı başarılı futbolla takımına büyük katkı sağlayan,  defans oyuncusu  Feyyaz İpek  kardeşimden bahsedecegim.

Ben yıllar önce Milasgücüspor’da hocalık yaparken birlikte çalıştığım sevgili  Feyyaz  İpek  kardeşim bu sezon Milas Belediye  Beçin Gençlikspor takımı forması altında bence çok olumlu  futbol oynayarak, takımına katkı sagladı. Feyyaz  futbola başladıgı günden beri hangi takımın formasını giyerse giysin  oynadıgı  cesur futbolla dikkat çekmiştir.  Sevgili Feyyaz İpek  bu sezon bence defansta çok başarılı işler yaptı.  Milaslı  futbol severlerin cesur  yürek dedikleri   Feyyaz İpek, bence bu sezonun en başarılı isimlerinden  birisidir. Feyyaz İpek kardeşimi  Milas Belediye  Beçin Gençlikspor  takımına verdiği katkılar ve hizmetler için köşemden kutluyorum. Yine aynı takımda defans  hattında yer alan Feyyaz ile birlikte iyi  bir ikili oluşturan  sevgili Muhammet Kılıç kardeşimden de  bahsetmek istiyorum. Sevgili Muhammet Kılıç kardeşimle ben Dörtyol Gençlikspor’da kısa dönem birlikte çalıştık.  Muhammet görev aldığı her takımda sahada yüreğini ortaya koyarak oynayan bir sporcudur.  Sağlam karakteri ile çevresinde çok sevilen  Sevgili Muhammet Kılıç’ın, bazı müsabakalarda arkadaşlarını sahada yalnız bırakmamak için sahaya sakat ayakla çıktığını öğrendim. Sevgili  Muhammet Kılıç kardeşime sağlıklı, huzurlu günler geçirmesini diliyorum.

DEVAM EDECEK   5                         


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık