• 27 January 2023, Friday 10:59
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas takımları lütfen birbirleriyle kenetlensinler

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları.  Bugün sizlere köşemde, 62 yıldan beri amatör sporun içerisinde olan bir kişi olarak, Muğla Mahalli Liginde yer alan Milas takımlarımıza Muğla Mahalli Liginde başarılar dileyerek köşeme başlamak istiyorum.

Muğla Mahalli Liginde Milas’ımızı temsil eden Milas Spor, Milas Belediye Beçin Spor, Milas Gençlik Spor, Milas Ergin Spor Dörtyol Gençlik Spor Menteş Spor, Güllük Spor, Bafa Zeytin Spor, Milas Bargilya Spor, Güllük Hermias Spor, Kıyıkışlacık Spor takımlarımız da kulüp yöneticiliği, teknik adam olarak görev yapan herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Günümüz hayat şartlarında amatör takımlarda yöneticilik yapmak gerçekten çok zor. Yukarıda ismi geçen takımlarımızda gerçekten çok elit sporcular bulunmaktadır. Allah vergisi Milas takımlarında çok iyi futbolcular var ama takımlarda forma giyen sevgili sporcu kardeşlerim saha içerisinde sinirlerine hâkim olmaları gerekmektedir. Üç yıldan beri Türkiye Amatör Kümelerde scout ekipleri yetenekli sporcu kardeşlerimizi takip etmektedirler. Ege’de ve profesyonel ligde yer alan profesyonel takımlarımızdaki sporcuları scout ekipleri tespit ederek, yakinen takip etmektedir.

Spor muhabiri olarak her haftasonu Milas’ta da oynanan bütün müsabakaları yerinde takip ediyorum. Bazı alt yapı takımlarımızda forma giyen sporcu kardeşlerimiz scout ekiplerince her hafta sonları yerinde takip edildiğini gözlemlemekteyim. Sporcu kardeşlerime tavsiyem; mensubu oldukları takımlarda oyun içerisinde agresif hareketlerden uzakta kalmalarıdır. Milaslı futbolcu kardeşlerimi profesyonel takımlarda görmek dileğiyle. Herkese sevgi ve saygılar sunuyorum.

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık