• 08 September 2022, Thursday 10:17
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediyesi’nden malzeme yardımı yapılacak (2)

Spor camiasında Milas takımlarına maddi ve manevi katkılarda bulunmak için Muhammet Tokat Beyefendi, zamanında sporun değişik branşlarında yer alan Milas Belediye Spor Müdürü Murat Atilla Yüksel beyefendiyi sporun başına getirdi. Spor Müdürü Atilla Yüksel beyefendinin yanı sıra geçmiş yıllarda Yeni Milasspor takımında başarıyla forma giyen sayın Mustafa İçöz, sayın Hasan Tuna Kaçmaz, Uzun yıllar Milas Dörtyol Gençlikspor takımında yönetim kurulu üyeliği ve  ikinci Amatör kümede başarıyla futbol oynayan Özgür Esat Tan, futbolu iyi bilen sayın Mehmet Aşıcı beyefendiler Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda sporun her branşında Milaslı spor severlere yardımcı olacaklar.

Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat beyefendi herkesin yakinen bildiği üzere Milas Belediye Başkanlığının yanı sıra Türkiye  TFF Voleybol Büyük Erkekler Birinci voleybol liginde yer alan  Milas Belediye Spor Kulübü’nde kulüp başkanlığını yapmaktadır.

Sayın Muhammet Tokat beyefendinin ve yönetim kurulunda görev yapan sevgili kardeşlerimin sayesinde Milas Belediye Spor Kulübü’nün ismini Türkiye ezberledi.

Sayın Başkanım Muğla mahalli liginde yer alan ve Milas’ı temsil eden 12 takımımıza bugüne kadar yaptığınız malzeme yardımları için zatıalinize minnettarız. Sevgi ile kalın sayın Başkanım .


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık