• 18 July 2022, Monday 9:38
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 futbol sezonunun en başarılı teknik direktörleri (4)

 

Muğla futboluna renk katan Milas Gençlikspor kulübünün bir başka teknik adamı, Gençlikspor Kulübü Spor Koordinatörü, 7 teknik adamın sorumlusu, Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmakta olan, gençlik yıllarında İzmir Çeşme Belediyespor, İzmir Altınordu, İzmir Göztepe, İzmir Bornova spor takımlarında profesyonel futbol oynayan, öğretmen olduktan sonra profesyonel futbol hayatını bırakarak amatör lige dönen sayın Ali Akın Çilek.

O yıllarda amatör kümede yer alan B.B. Bodrumspor, Yeni Milasspor gibi süper Amatör küme takımlarında futbol yaşamına devam etti. Sayın Çilek, ilk teknik adamlığa Yeni Milasspor alt yapısında başladı. Mor beyazlı ekibin her kademesinde başarıyla görev yaptı.

Sayın Çilek, Yeni Milasspor altyapı takımlarında ve mor beyazlı ekipten sonra görev aldığı Milas Gençlikspor altyapı takımlarında birçok kez grup şampiyonluğu yaşadı. Sayın Çilek, son beş yıl içerisinde Milas Gençlikspor Kulübü’nde hem teknik adam olarak hem de kulübün spor koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Sayın Çilek uzun yıllardan beri İzmir Altınordu’ya bağlı olarak, Milas’ta Altınordu Spor Okulu’nda görev yapmaktadır, tek yetkilidir.

Sayın Ali Akın Çilek hocanın Milas futboluna bugüne kadar bilhassa altyapı takımlarında çok katkıları oldu. Altyapıdan amatör takımlara birçok tanınmış sporcuların kazanılmasında önemli rol oynadı.

 

 

DEVAM EDECEK..(5)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık