• 07 April 2022, Thursday 9:05
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Dörtyol Gençlikspor-Yerküpespor maçının ardından(3)

Sabahattin; yetenekli oyuncu; çok çalışkanlığıyla beğeni topladı. Ama oyun içerisinde sakin olması gerekmektedir. Hırsını beğeniyorum, ama sinirli oynamasını değil.

Yılmaz; oyuna sonradan dâhil oldu. Kısa süre içerisinde iyi göründü ama yakaladığı pozisyonları golle süsleyemedi.

Adem; tecrübeli oyuncu, oyuna sonradan dahil oldu. Attığı golle görevini yaptı.

Menteşe Yerküpe Beşpınarspor:

Kaleci Ertuğrul; maç içerisinde yediği golde hatası yoktu. Müsabaka boyunca disiplinli ve tam konsantre oynadı, görevini iyi yaptı.

Ömer Faruk; kademelere iyi girdi, hatasız bir oyun sergiledi.

Yılmaz; hava toplarında çok iyiydi sık sık ileri çıkması dikkatimi çekti. Ben bu müsabakada Yılmaz’ı beğendim.

Musa; top tekniği, oyun bilgisi çok iyi. Sahada olumlu işler yaparak görevini yaptı.

Saffet; müsabaka boyunca disiplinli oynadı görevini iyi yaptı.

Caner; takımın çalışkan isimlerinden birisiydi. Görevini çok iyi yaptı.

Özgür;  genç oyuncu orta sahada basmadık alan bırakmadı, bence görevini çok iyi yaptı.   Mehmet Ali; uzun yıllardan beri Yerküpespor takımının formasını başarıyla giyen sprinter futbolcu. Bu müsabakada ikinci yarıda soldan sık sık bindirmeler yaparak takım arkadaşlarına pozisyona soktu.

Menteşe Yerküpespor’da beğendiğim bir sporcu, Sinan; yetenekli bir oyuncu. Top tekniği çok iyi. Oyun içerisinde nerede duracağını iyi biliyor. Müsabaka boyunca takımına faydalıydı. Erdem; maçın iyilerinden birisiydi. Maçın başında attığı frikik jeneriklere geçecek cinstendi. Ben Erdem’i çok beğendim.

Amadou; süratli sprinter bir sporcu. Sahada gezegen stili ile rakip defansı yıpratması dikkatimi çekti. Attığı şık gollerle görevini iyi yaptı. 

Kerfala Konte; oyuna sonradan dahil oldu takımının son golünü kaydetti.

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık