• 20 July 2022, Wednesday 10:06
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 futbol sezonunun en başarılı teknik direktörleri (6)

Muğla Mahalli Ligi 2021-2022 sezonunda görev aldığı Bodrum Gündoğanspor ile Bodrum Yahşi Gençlikspor takımlarında sezon içerisinde görev alan, her iki takımda elde ettiği başarılı sonuçlar sonrasında futbolseverlerin dikkatini çeken, Milaslı eski tanınmış spor adamı Sayın Yusuf Tüzer’in oğlu Bodrum Gündoğanspor Kulübü Teknik Direktörü Milaslı İzzet Tüzer hocayı, izninizle köşemden sporseverlere tanıtmak istiyorum.

Sayın İzzet Tüzer, geçen yıl Muğla’da girdiği antrenörlük sınavını başarıyla tamamlayarak Muğla Antrenörler Odası’ndan aldığı diploma ile teknik adamlığa ilk kez Bodrum Gündoğan Spor Kulübü’nde başladı. Muğla futbolunun en genç teknik adamı olan İzzet Tüzer, ilk kez görev aldığı Bodrum Gündoğan Spor Kulübü’nde çok güçlü takımlar arasında Mahalli 1. Amatör Küme’de takımını grup ikincisi yaparak Süper Amatör Küme’ye çıkma mücadelesi verdi. Genç teknik adam, play-off müsabakalarında takımında oynattığı güzel futbolla köşemin konuğu olmaya hak kazandı. Amatör kümelerde ilk kez hocalık yapan, küçümsenmeyecek başarılar elde eden İzzet Tüzer hoca, elde ettiği  bu başarılı neticeler sonrasında ödül almaya hak kazandı.

Futbolun içerisinde bulunan spor adamları çok iyi bilirler. İlk kez bir takımda hocalık yapan bir teknik adamın Mahalli 1. Amatör Küme’de takımını grup ikincisi yaparak elde ettiği büyük başarı küçümsenmemeli.

Sayın Tüzer, önümüzdeki sezon da Bodrum Gündoğanspor Kulübü’nde tekrar çalıştırmak için anlaşmaya vardı. Milaslı olarak gurur duyduğumuz genç teknik adam, bu hırsını, istediğini devam ettirdiği taktirde Muğla Mahalli Ligi’nde çok başarılı yerlerde yer alacaktır diye düşünüyorum. Allah yolunu açık etsin.

DEVAM EDECEK  7.

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık