• 28 April 2022, Thursday 12:41
SercanErgin

Sercan Ergin

Dörtyol Gençlikspor Boğaziçi Bargilyaspor maçının ardından (3)

Sebahattin; genç yetenek, bu sezon gerek Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımında, gerekse Dörtyol Gençlikspor 2. Amatör Küme takımında oynadığı başarılı futbolla her sporseverin beğendiği isim oldu. Genç oyuncu bu müsabakada çalışkanlığı ile takımına katkı sağladı. Bu sezon Dörtyol Gençlikspor takımının en etkili oyuncularının başında geldi.

Emanuel; genç oyuncu, Dörtyol Gençlikspor takımında görev aldığı her müsabakada takımı adına sahada olumlu işler yaptı. Emanuel bu maçın en iyileri arasında yer alırken, rakibine yaptığı sert bir hareket sonrasında hakemden kırmızı kart gördü.

Buğra; genç oyuncu iyi top tekniği, bire birde adam eksiltme becerisi ve gol bölgelerinde temiz vuruşlarıyla takımına büyük katkı sağladı. Buğra daha iyi sporcu olmak istiyorsa antrenmanı sevmesi lazım.  Buğra çalışmayı çok severse ileride çok iyi futbolcu olur. Yumuşak bileklere sahip yetenekli bir sporcu.

Muğla futbolunun beyefendi sporcularından biri olan Yılmaz Uzunay’dan bahsetmek istiyorum. Dörtyol Gençlikspor takımı forması altında takımı adına çok faydalı işler yaptı. Yılmaz bu müsabakanın iyileri arasında yer aldı. Görevini iyi yaptı, attığı kafa golü mükemmeldi.

Fahri; takımın en çalışkan adamlarından birisiydi. Müsabaka içerisinde sık sık gerilerden top taşıdı. Forvet hattında görev yapan arkadaşlarına gollük paslar verdi. Ben bu müsabakada çok iyi futbol oynayan Fahri kardeşimi çok beğendim.

DEVAM EDECEK 4

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık