• 19 August 2022, Friday 12:49
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi olarak hedefimiz Avrupa ve dünya şampiyonu yetiştirmek

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, 2022-2023 sezonunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk minder güreşine Avrupa ve Dünya Şampiyonları yetiştirmek için, okulların tatile girmesiyle birlikte Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi yaz spor okulları çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuyla ilgili izlenimlerimi sizlere aktarmak istiyorum.

Milas‘ta hizmet vermeye başladıkları günden beri Türk minder güreşine bir çok Dünya ve Avrupa şampiyonları yetiştiren Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde uzun yıllardan beri görev yapan beden eğitimi öğretmeni ayrıca Türkiye Güreş Federasyonu’nda Türk Güreş Milli Takımında da görev yapan  milli takım hocası, eski dünya şampiyonu Bünyamin  Emik, eski Türk güreş milli takımı hocalarından beden eğitimi öğretmeni Mustafa Boylu, eski karakucak baş pehlivanlarından Abdullah Aldemir ve Onur Bozan görev yapmaktadır.  Pandemi öncesinde Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde yaz spor okullarında minik erkek güreşçilerin yanı sıra kız güreşçiler çoğunluktaydı.

Pandemi sürecinin ardından güreşi çok seven aile bireyleri kız güreşçileri Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’ne göndermedikleri için, an itibariyle  şu anda Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde kız güreşçi  bulunmamaktadır  Dünyanın ve Türkiye‘nin  yaşadığı  korona virüs  hastalığı nedeniyle yaklaşık üç yıldan beri kız güreşçileri Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi salonlarında  göremiyorduk. KÖŞE

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık