• 26 July 2022, Tuesday 9:26
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 sezonunda mahalli ligde başarılı sezon geçiren takımlarımızı tanıyalım (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, Muğla Mahalli Ligi’nde 2021-2022 sezonunda katıldıkları ligde başarılı sezon geçiren takımlarımızdan söz etmek istiyorum.

İlk olarak 2002 yılında kurulan, bu süre içerisinde değişik branşlarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla çok iyi geçmişe sahip olan Milas Gençlikspor Süper Amatör Küme takımından söz etmek istiyorum.

Milas Gençlikspor geride bıraktığımız sezonda ilk kez katıldıkları Mahalli Süper Amatör Küme’de  kurdukları elit takımla oynadıkları göze hoş gelen futbolla, Muğlalı spor severlerin beğenisini kazanmayı  bildiler.

Milas Gençlikspor, sezon başında Süper Amatör Küme’de ilk kez yer alırken, grubu ikinci sırada tamamladıktan sonra Play-Off müsabakalarına katıldı. Play-Off müsabakalarında da grubu ikinci sırada tamamladıkları için basından ayrıca ödül aldı. Gençlikspor alt yapı takımları gruplarında oynadıkları müsabakalarda grup birinciliğinin yanı sıra katıldıkları Play- Off  il birinciliği  müsabakalarında dikkat çeken futbol oynadılar, her spor severin beğenisini kazanmayı bildiler.

Milas Gençlikspor takımından sonra Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de Milas’ı  temsil eden bir başka takımımız Milas Belediye  Beçin Gençlikspor takımı, sezona son dakikada katılmalarına rağmen Süper Amatör Küme’de kurulan takımla elde edilen neticeler sonrasında  Milaslı taraftarların kalbine girmeyi başardı. Pandemi sonrası olduğu için Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımı alt yapılarda mahalli lige katılamadı.

Milas Belediye Beçin Gençlikspor bu sezon hakem hataları nedeniyle taraftarlarının kendilerinden beklentilerine cevap veremedi.  

 

DEVAM  EDECEK 2


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık