• 10 March 2022, Thursday 8:40
SercanErgin

Sercan Ergin

Dörtyol Gençlikspor Yatağan Sportif maçının ardından(2)

Milas’ın iki güzide takımı Milas Dörtyol Gençlikspor ile tarihinde ilk kez bu sezondan itibaren Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alan Boğaziçi Bargilyaspor takımlarımız, Mahalli 2. Amatör Küme’de bu sezon, başta taraftarları olmak üzere takımları ile gövde gösterisinde bulunuyorlar. Her iki takımımıza içerde ve deplasmanlarda oynadıkları müsabakaları takip eden destek veren Dörtyol Gençlikspor takımı taraftarları ile Boğaziçi Bargilyaspor takımları taraftarlarına köşemden teşekkür ediyorum.

Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Dörtyol Gençlikspor-Yatağan Sportif maçında forma giyen her iki takımın sporcuları müsabaka boyunca oyun disiplinine sadık kalarak futbol oynadılar. Her iki takım müsabakayı kazanma adına sahada onur mücadelesi verdiler. İlk kez izlediğim Yatağan Sportif, Milas’ta oyun disipline sadık kalarak futbol oynadılar, beğeni topladılar. Müsabakada her iki takımın futbolunu Milaslı futbol severler çok beğendiler.

Çok genç oyunculara sahip olan Yatağan Sportif takımı, kadro olarak kendilerinden daha iyi takım olan Milas Dörtyol Gençlikspor takımı karşısında ezilmeden futbol oynadılar. Uzun yıllardan beri futbolun içerisindeyim. Ben pazar günü her iki takımın oynadığı disiplinli futbolu çok beğendim.

Gerek Dörtyol Gençlikspor, gerekse Yatağan Sportif takımlarımıza bundan sonra gruplarında oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum. Dilerim her şey herkesin istediği gibi olur.

 

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık