• 27 July 2022, Wednesday 9:57
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 sezonunda mahalli ligde başarılı sezon geçiren takımlarımızı tanıyalım(2)

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de yer alan Milas Gençlikspor takımının yanı sıra Mahalli 2. Amatör Küme’de sezon başında kurdukları iyi takımla taraftarlarına stadyuma çeken Milas Dörtyol Gençlikspor takımı, son yılların en güçlü 2. Amatör küme takımını kurmalarına rağmen taraftarların beklentilerine cevap veremediler.

Milas Dörtyol Gençlikspor takımı son 20 yılın en iyi kadrosunu kurarak 2. Amatör Küme’de bu sezon ivme kazandı. Yeşil kırmızılı takım, iyi yönetilseydi mutlaka 1. Amatör Küme’ye terfi ederdi. Geçen yıl son dakikada kaçırılan grup şampiyonluğunu önümüzdeki sezonda çok iyi araştırma yaparak, titiz davranarak, iyi bir ekip kurarak Mahalli 1. Amatör Küme’ye terfi ederler diye düşünüyorum. Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü, gelecek sezon Mahalli 1. Amatör Küme’ye terfi etmek istiyorsa transfer çalışmalarına şimdiden başlamaları lazım. Yaz tatili nedeniyle okulların tatilde olmaları, takımların sezonu tamamlamaları nedeniyle bazı yetenekli sporcuların yaz dönemi boyunca kendi aralarında düzenli antrenman yaptıklarına şahit oluyorum. Futbol sahasında tek başına çalışan çok kaliteli sporcu kardeşlerimi de görüyorum. Böyle yetenekli oyuncuları görerek şimdiden transfer etmeleri lazım. Böyle çok yetenekli sporcuları bir an önce takımlarına kazandırmaları gerekir.

Milas Dörtyol Gençlikspor 2. Amatör Küme takımının yanı sıra bu sezon ilk kez Mahalli 2. Amatör Küme’de yer alan, Muğla’da Milas’ı temsil eden bir başka takımımız; Milas Bogaziçi Bargilyaspor takımı da ilk kez katıldıkları Mahalli 2. Amatör Küme’de kendilerinden kadro olarak çok güçlü olan takımlardan elde ettikleri puanlarla Milaslı ve Muğlalı sporseverlerin dikkatini çekmeyi bildiler. Bu anlamda ben şahsen Milas Boğaziçi Bargilya Gençlikspor takımının ilk kez katıldıkları ligde çok başarılı sezon geçirdiklerini düşünüyorum.

DEVAM EDECEK 3

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık