• 30 September 2022, Friday 10:37
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Birinci Ligi 2022-2023 sezonu takım kadrosu (4)

Celil Yavuz (Pasör) Kimdir?

Samsun DSİ, Arkasspor, Anadolu Üniversitesi, Altekma, Hatay Büyük Şehir, Konya Büyük Şehir  ve yeni Kızıltepe formalarını giyen, Yeni Kızıltepe ile 1. Lig Şampiyonluğu yaşayarak  Efeler Ligi’ne yükselme başarısı gösteren, takımımızın formasını defalarca terleten ve 2. Lig  Şampiyonluğu yaşadığımız kadroda yer alan, geçen sezonda takımımızın başarısı için mücadele eden 1990 doğumlu Pasör Celil Yavuz bu sezonda Milas Belediyespor takımının başarısı için mücadele edecek.

Hamit Yüksel Mandıracı  (smaçör) kimdir?

Voleybol kariyerine, Bornova Anadolu Lisesi’nde başlayan ve daha sonra Arkas, Haliliye  Belediyesi, Yeni Kızıltepe, Hatayspor takımlarında forma giyen, toplam 5 Türkiye şampiyonluğu olan, 1995  doğumlu başarılı smaçör oyuncu Hamit Yüksel Mandıracı yeni sezonda Milas Belediyespor’un başarısı için mücadele edecek. Oyuncumuza hoş geldin diyor başarılı bir sezon diliyoruz.

Rafael Miguel (smaçör) kimdir?

Yaroslavich Yaroslavl takımıyla lig şampiyonu olarak Süper Lige yükselme başarısı gösteren,  Lokomotiv-Izumrud Ekaterinburg takımıyla  bronz madalya kazanarak, sezonun en iyi oyuncusu seçilen, ve aynı takımının kaptanlığını yapan ve sezonun MVP’si seçilen Sırbistan ve Kazakistan Ligi tecrübesi  bulunan 1996 doğumlu başarılı Rus voleybolcu Rafael Miguel bu sezon Milas Belediyespor takımının başarısı için mücadele edecektir.

ALPEREN OVA  (smaçör) kimdir?

TVF Spor Lisesi, Spor Toto alt yapı  Arkasspor alt yapı,  Altekma,  Akkuş Belediyesi, Alanya Belediyesi, Mardin Dinamik Gençlik ve Ürgüpspor formalarını giyen 1996 doğumlu başarılı smaçör Alperen Ova bu sezon Milas Belediyespor takımının başarısı için mücadele edecek.

DEVAM EDECEK (5)

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık