• 21 July 2022, Thursday 9:20
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 futbol sezonunun en başarılı teknik direktörleri (7)

Köşemin bir başka başarılı teknik adamlarından, futbol oynadığı yıllarda  Milasgücüspor ve Dörtyol Gençlikspor takımlarında futbol oynayan, Milas takımlarında oynadığı başarılı futbolla  dikkat çeken, İzmir Balçova Belediyespor ve  Aydın Çine Madranspor süper amatör küme takımlarında başarıyla forma giyen, geçtiğimiz sezonda  Muğla’da girdiği antrenörlük sınavında başarılı olduğu için amatör futbol antrenörü olan 1994 Milas doğumlu Erdi Gökkaya hocamızdan bahsetmek istiyorum.

Sevgili  Erdi Gökkaya, amatörce futbol oynadığı takımlarda kaleci mevkii hariç her mevkide futbol oynadı. Sevgili Erdi Gökkaya antrenör olmadan önce futbol sahalarında tatlı-sert futboluyla  beğeni ile takip edilen birisiydi. Erdi Gökkaya futbolu bırakıp teknik adam olduktan sonra çok sevdiği  futbola teknik adam olarak başladı. 6 ay Türk futbolunun tanınmış teknik adamlarından sayın Mehmet Kabak hocanın nezaretinde antrenörlüğün inceliklerini öğrendi. Tabiri caizse Mehmet hocanın yanında teknik analiz gördü. Yakinen tanıdığım sevgili Erdi Gökkaya, an itibariyle  24 minik sporcusu bulunan Milas İsmetpaşa Gençlikspor takımında teknik adam olarak görev yapmaktadır. Sevgili Erdi Gökkaya futbol oynadığı yıllarda  fiziği, iyi top tekniği  ile tanınan bir sporcuydu. Erdi Hoca, usta hocalardan öğrendiklerini kendi çalıştırdığı minik sporculara  aktarmaktadır.

Teknik adamlıkta çok başarılı olacağına inandığım Erdi Gökkaya hocama, en iyi yerlerde görmek dileğiyle, başarılar  diliyorum. Dilerim bir gün herkes sevgili Erdi Gökkaya hocamdan sitayişle bahseder. SON.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık