• 11 March 2022, Friday 16:16
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor U18  Yeni Milasspor U18 maçının ardından (2)

Çok beğendiğim bu müsabakada dikkatimi çeken  bazı sporcu kardeşlerimden sitayişle bahsetmek istiyorum.

Bu müsabakada orta sahada Yeni Milasspor U18 takımı formasını  giyen  Berhan isimli genç yetenekli futbolcu kardeşimiz  düzgün fiziği, yumuşak bilekleri, bire birde  rahat adam geçmesiyle benim dikkatimi çekti. Bu futbolcu kardeşimiz ileride çok iyi futbolcu olacak ama bu müsabakada orta sahada 5 rakip oyuncuyu ekarte ederek  ayağında çok top tutmasıyla, sahip olduğu topları rakiplerine kaptırdı. Benim sevgili  Berhan kardeşime nacizane tavsiyem  gerektiğinde çalım atarak saha içerisinde tek top oynarsa, geçiş oyununda takımına büyük katkı sağlar.  Yetenekli bir oyuncu.

Yeni Milasspor U18 takımında bir başka oyuncu Bayram kardeşimden bahsetmek istiyorum. Sevgili Bayram kardeşim         top senin ayağına yakışıyor ama ayağında fazla top tutmak ilk önce sana sonra da takımına zarar verir. Yetenekli bir oyuncusun ileride çok iyi takımlarda forma giymek istiyorsan ayağında uzun süre top tutmayacaksın.  Fazla çalım  atmamaya dikkat edeceksin. Yeni Milasspor’un sizin gibi yetenekli oyunculara ihtiyacı var. Yeni Milasspor takımında bir çok yetenekli oyuncular var. Onları başka köşe yazımda deklare edeceğim.

Bu müsabakada Milas Gençlikspor Takımı’nda yer alan bazı sporculardan da bahsetmek istiyorum. Bu müsabakada Kaleci  Mehmet Can kardeşimiz müsabaka  içerisinde 2 yüzde yüz gollük vuruşları kurtararak bence görevini çok iyi yaptı. Beğendiğim bir kaleci. Milas Gençlikspor takımında bu müsabakada Atahan, Ali Bekir, Batuhan, Caner sahada akıllı oyun ve beceri zekalarıyla dikkatimi çektiler.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık