• 25 July 2022, Monday 11:41
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımında hazırlıklar tamamlandı (3)

2022- 2023  sezonunda TVF 1. Lig’de Milas’ı temsil edecek olan Milas Belediyespor  Voleybol takımı, geçen yılki kadrosuna Arkas altyapısında voleybola başlayan, farklı kategorilerde şampiyonluk yaşayan, İzmir Bornova Anadolu Lisesi BAL, Haliliye Belediyesi, Yeni Kızıltepe ve Hatayspor takımlarıyla süper lige yükselme başarısı gösteren başarılı oyuncu Hamit Yüksel Mandıracı ile anlaşmaya vardı.

Milas Belediyespor Voleybol takımı, önceki sezonlarda mavi beyazlı formayı giyen, Efeler Ligi tecrübesi bulunan, 1993 doğumlu başarılı pasör çaprazı Oktay Serçe ile İnegölspor, Solhan Spor, Niksar Belediyespor ve Develi Belediyespor formalarını giyen 1996 doğumlu Oktay Tetik kardeşimizi de transfer ederek daha da güçlendi.

Bu sezon grubunda şampiyonluk hedefleyen Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımı, 2022-2023 sezonu itibariyle  grup şampiyonu olmak için Yaroslavich Yaroslavl Rusya takımıyla şampiyonluk yaşayan, Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren, Lokomotiv-Izumrud Ekaterinburg Rusya takımıyla bronz madalya kazanarak sezonun en iyi voleybolcusu seçilen, takımının kaptanlığını yapan  ve sezonunun MVP’si seçilen, Sırbistan ve Kazakistan Ligi tecrübesi de bulunan Rus voleybolcu Rafael Migel’i kadrosuna kattı. Milas Belediyespor, ayrıca Mısırlı voleybolcu Hisham Ewais’i renklerine  bağladı, kadrosunu daha da güçlendirdi. Önümüzdeki sezon grup şampiyonu olmak için elit kadro kuran Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımına yeni sezonda şimdiden başarılar diliyorum.

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık