• 31 October 2022, Monday 9:49
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor, Ortaköyspor maçının ardından (2)

ÖMER; genç yetenek müsabaka boyunca ileri geri çalışarak görevini iyi yaptı.

OGUZHAN; geçen yıl da bu takın formasını başarıyla giyen genç oyuncu, bu müsabakada sahada sahip olduğu her topu olumlu kullandı. Saha içerisinde dinamo gibi çalıştı. Milaslı futbol severlerden alkış topladı.

ANIL; Yeni Milasspor alt yapısında futbola başlayan yetenekli oyuncu bu sezon Gençlikspor takımı forması altında ilk müsabakada fazla top kaybı yapmadan oynadı. Milas Gençlikspor’lu taraftarlar genç oyuncudan daha iyi futbol bekliyorlar.

BEDİRHAN; geçen yıl içerisinde ilk önce Yeni Milasspor takımında, ikinci dönemde Muğla Düğerek Güneşspor takımında oynadı. Bu sezon ilk kez Milas Gençlikspor takımında forma giyen genç yetenek bu müsabakada attığı şık iki golün yanı sıra oyun içerisinde takım arkadaşlarına gollük paslar vererek, her spor severin beğendiği isim oldu. Milas Gençlik Spor Kulübü  Bedirhan’ı transfer ederek akıllı iş yaptı.

MUSTAFA TUNA; futbola yeni Milasspor alt yapısında başlayan Türkiye’nin bir çok profesyonel takımlarında forma giyen tecrübeli oyuncu bu maçta biraz şanslı olsaydı mutlaka golle tanışırdı. Oyunda kaldığı süre içerisinde bence görevini yaptı. Mustafa Tuna takım arkadaşlarına alıştığında profesyonelden kalma tecrübesiyle Milas Gençlikspor’da form tuttuğunda çok faydalı olacaktır şık gollere imza atacaktır.

EMRE GÜLHAN; takımın yeni transferi müsabaka içerisinde disiplinli futbol oynadı müsabaka boyunca oyun disiplinine sadık kalarak oynadı. Oyundan hiç düşmedi. Yetenekli oyuncu takıma alıştığında takımına katkısı daha çok olacaktır.

DEVAM EDECEK 3


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık