• 26 May 2022, Thursday 10:17
SercanErgin

Sercan Ergin

Şampiyonluk yaşayacak kadro kuruluyor (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün, Milas Belediyespor Kulübü’nün bayan voleybol takımı ile Milas Belediyespor Voleybol takımının başarıları ve yaptığı transferler hakkındaki düşüncelerimi siz değerli voleybol sever okurlarımla paylaşmak istiyorum.

Milas Belediyespor Kulübü kurulduğu günden beri Mahalli Bayanlar Voleybol Ligi’nde Eşref Mete ile Ünsal Çelik hocaların çalıştırdığı bayanlar voleybol takımı, mahalli ligde il birinciliği ardından Türkiye Bayanlar Voleybol şampiyonası müsabakalarında başarılar kazandı. Milas Belediyespor Erkekler Profesyonel takımı,  TVF Büyük Erkekler 1. Ligi’de yer almaya başladığında Türkiye’de ses getiren neticeler elde ederek ivme kazandı.

2021- 2022 sezonunda Efeler Ligi’nde yer almak için Türkiye’de isim yapmış voleybolcuları kadrosuna alarak şampiyonluk yaşamak isteyen Milas Belediyespor, ilk olarak, oyunculuk kariyerinde Ziraat Bankası, Gümüşhane Torul Gençlikspor, Milli Piyango ve Galatasaray forması ve defalarca Türk  Voleybol Milli Takımında forma giyen, voleybolu bıraktıktan sonra antrenörlük kariyerine ise Maraşspor ile başlayıp

Solhan Spor, Haliliye  Belediyespor ve Yeni Kızıltepe spor takımlarını çalıştıran, Efeler Ligi’nde antrenörlük deneyimi bulunan Türk voleybolunun en donanımlı, en hırslı, en  popüler isimlerinden biri olan Mehmet Akif Gürgen ile anlaşmaya vardı.

DEVAM EDECEK (KÖŞE 2)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık