• 16 March 2022, Wednesday 9:08
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor, Düğerek Güneşspor maçının ardından (2)

Uzun yıllardan beri Muğla Futbolu’nda oynanan müsabakaları takip  ederek haber yapıyorum.  Bu sezon gerek Düğerek Güneşspor takımının, gerekse Milas Gençlikspor takımlarının birbirleriyle oynadıkları müsabakalarda gösterdikleri centilmenlik benim çok hoşuma gitti. Köşemden Muğla’nın bir çok takımlarına  iyi örnek olan Milas Gençlikspor yönetim kurulu üyelerine, Muğla Düğerek Güneşspor takımı yönetim kurulu üyelerine birbirleriyle  oynadıkları müsabakalardaki centilmenlikleri için her iki kulübümüze binlerce teşekkür ediyorum.

Çok kaliteli ve heyecanlı geçen Play-Off müsabakasında her iki takımın oynadıkları futbolu beğendiğimi söylemeliyim. Milas Şehit Metin Özcan    Stadyumu’nda oynanan  müsabakada çok beğendiğim sporculardan bazılarına az da olsa değinmek istiyorum.  Uzun süre hafızalarımızdan silinmeyecek olan Süper Amatör küme Play-Off müsabakasında Düğerek Güneşspor takımından Sinan Karaca (deneyimli kaleci) müsabaka içerisinde hatasız bir oyun sergileyerek bence görevini kusursuz yerine getirdi.

Defansta görev  yapan Mükerrem Akgül, İnan Karabulut (takım kaptanı),  Abdül Vahap Çoban, Ubeyt, Orhan Urfan, Alpaslan, Bedirhan Tuna, Süleyman Özer isimli futbolcuların saha içerisindeki performanslarını çok beğendim.

Milas Gençlikspor takımında ise bu müsabakada forma giyen sporcuların hepsi iyi niyetliydi, bu müsabakada oynayan sporcu kardeşlerime ayırım yapmak istemiyorum. Herkes sahada elinden geleni yaptı.  Herkese  sevgi ve saygılar sunuyorum.

SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık