• 26 August 2022, Friday 11:16
SercanErgin

Sercan Ergin

Başkanlar toplantısında maç tarihleri belli olmadı

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde geçtiğimiz Çarşamba günü Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyelerini bir araya getirerek gerçekleştirdikleri toplantı hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.

Futbol severlerin anımsayacağı üzere, Muğla Mahalli Ligi’nde mensubu oldukları kulüplerde Milas’ı temsil eden takımlarımızın yönetim kurulu üyeleri, Muğla Dernekler İl Müdürlüğü’ne giderek kulüpleriyle ilgili problemleri dernekler il müdürlüğünde hallediyorlardı. Bundan bir ay önce Ankara’dan gelen talimatla, Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan takımlarımızın hepsi Muğla Gençlik İl Spor Müdürlüğü’ne bağlı kalacaklar. Henüz netlik kazanmayan sıkıntılar nedeniyle, mahalli ligde yer alan takımlarımızın liglere katılma tarihleri İl Spor Müdürlüğü’nün ön çalışmaları sonucunda ileri bir tarihte açıklanacak. Mahalli ligde yer alacak olan takımlarımızın hangi kategorilerde yer alacakları konusunda sıkıntı yaşadıkları için, 2022-2023 sezonunda yer alacak olan takımlarımızın müsabaka tarihleri Muğla İl Gençlik Spor Müdürlüğü’nün çalışmaları ile netlik kazanacak ve açıklanacak.

Muğla il Gençlik Spor Müdürlüğü sicil lisans bölümünde görev yapan il spor uzmanı Özkan Akyüz beyefendi, Mahalli ligde yer alan bütün takımların bir an önce hangi branşlarda yer alacakları konusunda yardımcı olacaktır.

Milas Önder Gazetesi olarak Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan takımlara yardımcı olan Muğla il Spor Uzmanı Özkan Akyüz’e çabaları için teşekkür ediyoruz.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık