• 04 March 2022, Friday 16:34
SercanErgin

Sercan Ergin

Muğla Mahalle Ligi’nde oynanan ilk yarı müsabakaları hakkındaki görüşlerim (2)

Muğla mahalli Süper Amatör kümede yer alan takımlarımız   2021-2022 sezonunda  hatırı sayılar paralar harcayarak  Milas’ı ellerinden geldiğince temsil ettiler. Futbolda çok iyi kadro kurarsınız, takımın başına hoca getirirsiniz. Her hocanın oynatmak istediği bir sistem  vardır. Kimi antrenör  4. 4. 2 sistemini tercih eder, kimi 3.5.2 sistemini tercih eder, kimi  1.4.1.4.1 sistemini tercih eder. Kimi sarkık Libero sistemini tercih eder. Hocaların oynatmak istediği sistemler  tutmadığı taktirde  başarılı neticeler elde etmek  haliyle zor oluyor. Günümüz koşullarında Muğla Mahalli Süper Ligi’nde Milas’ı temsil eden takımlarımız, bu sezonda sistemlerin tutmamasından dolayı bazı takımlarımız Süper Amatör Küme’de sıkıntı yaşadılar. Ben her köşe yazımda deklare ediyorum. Hele Süper Amatör Küme’de yer almak maddi ve manevi sıkıntılar yaşamak  çok zordur. Ben Mahalli Süper Amatör kümede mensubu oldukları takımlarda sıkıntılar yaşayan takımlarımıza Allah kolaylıklar versin diyorum.

Süper Amatör Küme müsabakaları devam ederken, Muğla Mahalli Birinci Amatör Küme’de yer alan Güllükspor, Bafa Zeytinspor takımlarımız, Muğla Mahalli Birinci Amatör Küme’de yer alan Milas’ı temsil eden Güllük Gençlikspor ile Bafa Zeytin spor takımlarımızdan da  bahsetmek, istiyorum.

Spor severlerin bildiği üzere Birinci Amatör Küme’de yer alan Güllükspor takımı, Sayın Mehmet Kabak hocanın takımın başına ikinci yarıda geçmesinin ardından aldıkları başarılı sonuçlar sonrasında iyi futbol oynayarak Birinci Amatör Küme’de kalmayı başardılar.

 

DEVAM EDECEK 3


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık