• 27 May 2022, Friday 22:54
SercanErgin

Sercan Ergin

Şampiyonluk yaşayacak kadro kuruluyor (3)

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımı, Yaroslavich takımıyla Lig Şampiyonu olarak Süper lige yükselme başarısı gösteren, Yekaterinburg Lokomotiv takımıyla bronz madalya kazanarak, sezonun en iyi oyuncusu seçilen, Lokomotiv Izumrud takımının kaptanlığını  yapan ve sezonun MVP’si seçilen, Sırbistan ve Kazakistan  ligi tecrübesi de bulunan  Başarılı Rus Voleybolcu Rafael Miguel’i  kadrosuna kattı.

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımının yönetim kurulunda görev yapan saygı değer yönetim kurulu üyeleri ile, her zaman sporcunun yanında olan, branş ayrımı yapmayan, her branştaki takımlara ve sporculara  maddi ve manevi yardımlarda bulunan Muhammet Tokat beyefendi olmak üzere Büyük Erkekler Voleybol takımının yanı sıra Muğla Mahalli Voleybol Ligi’nde yer alan kadın ve erkek voleybol takımlarına da her türlü imkanları sunarak destek vermektedir.

  

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımını bu sezon başından itibaren oyunculuk yıllarında Ziraat Bankası, Gümüşhane Torul  Gençlikspor’da oynayan, Türk voleybolunun en hırslı ve en donanımlı hocalarından biri olan Mehmet Akif Gürgen hocaya ve Milas Belediyespor Voleybol takımımıza Milas Önder Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

 

SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık