• 20 September 2022, Tuesday 10:01
SercanErgin

Sercan Ergin

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez amatör futbolumuzu değerlendirdi

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi, aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez’in verdiği bilgilerden bahsedeceğim.  “2021-2022 amatör futbol sezonunun ardından yeni heyecanla koşacağımız 2022-2023 sezonunun tüm amatörlere başarılar getirmesini gönülden diliyorum” diyen Sayın Ali Düşmez, amatör takımlarımız için geniş bilgi verdi.

“2021-2022 Sezonunda ülkemizin 81 ilinde düzenlenen amatör futbol müsabakalarında 314.785 amatör futbolcumuz ve 12.377 takımımız oynadıkları müsabakalar ile kitlelere yayılmasında, sevilmesinde ve ilerlemesinde önemli rol oynadılar. Amatör futbol için yeni göreve gelen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu olarak maddi ve manevi desteklerimizi devam ettireceğiz. Bizden desteklerini esirgemeyen federasyonumuz yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Amatör futbola verdiğimiz değer ölçüsünde ülkemiz futbolunun alt yapısını daha sağlam, daha sağlıklı kılacağız ve bu oyunu daha geniş kitlelere sevdireceğiz.

2021-2022 sezonunda pandemiye rağmen U11, U12, U14, U16 ve U18 olmak üzere 5 ayrı alt yapı kategorisinde ligler oynatmanın yanında büyükler kategorisinde Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör 1. ve 2. amatör yerel ligleri oynatılmıştır.” DEVAM EDECEK  2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık