• 11 March 2022, Friday 8:17
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor U18  Yeni Milasspor U18 maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi  Santra Köşesi okurları.  Bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Gençlikspor U18 takımının 2-0 üstünlüğü ile sona eren Milas Gençlikspor U18, Yeni Milasspor U18 maçının değerlendirmesini yapacağım.

Muğla Mahalli U18 Ligi’nde  Milas’ı temsil eden Milas’ın iki güzide takımı Milas Gençlikspor U18 takımı ile Yeni Milasspor U18 Takımlarından bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda  oynanan Mahalli U18 Ligi’nde her iki takımımız yağmur altında oynanan müsabakada çok iyi            futbol oynayarak göz kamaştırdılar. Doğrusunu  söylemek   gerekirse her iki takımımız 90 dakikada sahada inanılmaz mücadele etti. Uzun yıllardan beri spor muhabiri olarak görev yapıyorum.  Milas’ta oynanan müsabakaları yerinde takip ediyorum. Bu kadar güzel futbolu inanın çok az gördüm. Gerek Milas  Gençlikspor U18 takımı, gerekse Yeni  Milasspor takımları müsabaka boyunca sahada oyun disiplinine sadık kalarak, mücadele ettiler. Her iki takımda forma giyen bazı sporcu kardeşlerim  bu müsabakada oynadıkları akılcı futbolla dikkat çektiler.

Her iki takım sahada ikili mücadelelerde kaygan zeminde  sıkıntılar yaşamalarına rağmen maçı kazanma adına çok iyi  mücadele ederek beğeni topladılar.

DEVAM EDECEK 2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık