• 12 September 2022, Monday 10:35
SercanErgin

Sercan Ergin

Mahalli ligde hangi takımlarda hangi futbolcular forma giydi (2)

Milas Gençlikspor takımında Vedat arkadaşımızdan sonra Kaleci Samet, Okan, Erdem, stoper Serkan, Süleyman oynadıkları güzel futbolla Milaslı futbol severlerden alkış topladı.

Mahalli Süper Amatör kümede Yeni Milasspor takımında forma giyen Yiğithan ile Jankat mor-beyazlı ekibin en iyileri olarak her bireyin dikkatini çekmeyi bildiler. Mor-beyazlı ekibin başka başarılı sporcuları Bedirhan Tuna, Oğulcan bilhassa ikinci yarıdaki müsabakalarda çok formda göründüler. Muğla Mahalli Ligi’nde süper amatör kümede yer alan, sahada ellerinden geldiğince giydikleri formanın hakkını veren sporcu kardeşlerimize Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımlarımıza verdikleri hizmetler için Milas Önder Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz sezon süper amatör küme takımlarımızın yanı sıra alt yapılarda U16 liginde Milas’ı temsil eden Milas Gençlikspor takımı 10 takım arasında gurup şampiyonu olarak guruplarda ilimizi temsil etti.

 Milas Gençlikspor alt yapısını temsil eden U16 takımında çok iyi futbolcuların olması, sahada birlikte geçiş oyunlarını çok iyi dizayn etmeleri nedeniyle, Muğla Mahalli Ligi alt yapı takımları arasında ivme kazandılar. Milas Gençlikspor alt yapısında forma giyen Nur Sayit, Besim, Arda sezon boyunca takımlarında gösterdikleri başarılı performans nedeniyle çok başarılı sezonu geride bıraktılar.

Devam edecek (3)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık