• 29 June 2022, Wednesday 9:20
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas takımları yaz spor okulları çalışmalarına  başlıyor (2)

Bodrum’da antrenman yapacak saha çok olduğu için takımlar alt yapı takımlarına önem vermektedir. Bodrum takımlarının yanı sıra Milas’ta bir tek saha olduğu için amatör takımlarımız ve alt yapı takımlarımız aynı sahada, hafta sonlarında maçlarını oynamaktadır. Okurlarımızın bildiği üzere Muğla Mahalli Ligi’nde Milas’ı temsil eden bir çok takımımız antrenman yapacak saha olmadığı için mahalli alt yapı ligine katılamıyorlar. Aslında Milas’ta yeni nesil gençleri gerçekten çok yetenekli. Antrenmanlarda hocası ne öğretiyorsa yeni nesil sporcuları öğreniyor. Milaslı minik sporcuların yetenekleri hakkında hiç kaygım yok. Allah vergisi yeni nesil sporcuları kendilerine gösterilen her hareketi anında yapıyorlar. Milas’ta ikinci futbol sahası olmadığı için saha çalışmaları kısıtlı oluyor, alt yapılar da bu nedenle büyük sıkıntı yaratıyor.

Türkiye’nin neresine giderseniz gidin her yerde en az iki futbol sahası bulunurken Milas’ta bir tek Şehit Metin Özcan Stadyumu bulunmaktadır. Futbol sahasında Milas’ı temsil eden 9 takımımız var. Amatör kümede yer alan sporcularımız da yeterince saha çalışması yapamadan sahaya çıkmak zorunda kalıyor. Muğla Mahalli liginde Milas’ı temsil eden takımlarımız aynı sorunları yaşıyor.

DEVAM EDECEK  3


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık