• 01 July 2022, Friday 9:12
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas takımları yaz spor okulları çalışmalarına  başlıyor (4)

Türkiye’nin  en büyük şehirlerinde profesyonel ve amatör kümelerde yer alan takımların altyapılarında çalışacak saha olduğu için, donanımlı teknik adamlar olduğu için yetenekli olan sporcular yetişerek profesyonel takımların altyapılarında yer almaktadırlar. Milas’ta  çalışacak saha olsa, -ben iddia ediyorum- Allah vergisi çok yetenekli  çocuklarımız var.

Hoca sıkıntımız yok. Milas’ta altyapılarda değişik takımlarda görev yapan sevgili hocalarımız  bence minik sporcularımıza  gereken çalışmaları yaptırmaktadırlar. Milaslı olarak tek sıkıntımız ikinci bir futbol sahasının olmaması. İnşallah  bir gün Milas’ta ikinci sahaya kavuştuğumuzda  herkes  görecek. Milas’tan Türkiye’nin tanınmış profesyonel takımlarına  birçok yetenekli çocuklarımız gidecektir diye düşünüyorum.

Futbolu çok seven sevgili futbolseverler Milas Şehit Metin  Özcan Stadyumu’na gelsinler, muhtelif takımlarda yer alan altyapı takımlarımızın sporcularını görsünler...

23 sene önce Milas’a  temelli geldiğimde çevremdeki sporu çok seven futbol tutkunlarına  hep sorardım. ‘Koca Milas’ta neden bir tek saha var?’ diye. Aradan 23 yıl geçmesine rağmen  bu kadar uzun zaman içerisinde Milas Metin Özcan Stadyumu’nun zemini geç de olsa yapılarak hizmete girdi. Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nu dizayn ederek  hizmete sunanlara basın mensubu olarak şükranlarımı sunuyorum. An İtibariyle  Milas’ta 9 takımımız bulunmaktadır. 9 takımımızın yanı sıra  Milasspor Masterler ve Milasgücüspor Masterler takımlarımız da bu sahada antrenman yapmaktadırlar.

Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hepiniz Allah’a emanet olun.

 

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık