• 14 April 2022, Thursday 10:55
SercanErgin

Sercan Ergin

Boğaziçi Bargilyaspor-Bodrum Yahşispor maçının ardından (3)

Boğaziçi  Bargilyaspor takımının çalışkan sporcularından biri olan Furkan Aydın, bu müsabakada maçın başından bitiş düdüğüne kadar sahada akıllı işler yaparak görevini yaptı.

Bodrum  Ortakent Yahşispor  kaleci Bartu (Genç eldiven); müsabakanın başarılı isimlerinden birisiydi. Görevini yaptı.

İbrahim, defansta başarılı bir performans sergiledi.

Naif; müsabaka boyunca  defansta yerden ve havadan sayısız topları çıkararak kalesini başarıyla korudu. Yetenekli bir sporcu.

Berkant; müsabakanın ikinci yarısında kale önlerinde bir çok tehlikeli olabilecek topları keserek, çok faydalı işler yaptı.

Sergen; genç oyuncu, müsabakanın başından sonuna kadar sahada girdiği bir çok topları başarıyla keserek, kalesinde olabilecek gol  pozisyonlarını bertaraf etti.

Enes;  takımının çalışkan isimlerinden birisiydi. Maç boyu oyun disiplinine sadık kalarak, futbol oynadı. Bu genç kardeşimizin futbolunu beğendim.

Murat; oyunun başında kale önlerinden üç tehlikeli topu  karşılayarak  tehlikenin büyümesini önledi. Çalışkanlığıyla dikkat çekti.

Uğur; sezon başından beri her çıktığı müsabakada  bence çok iyi futbol oynayarak takımına katkı sağladı. Bu sporcu, bu formunu devam ettirirse ileride iyi bir takıma transfer olabilir.

Ümit; top tekniği iyi. Saha içerisinde sahip olduğu topları hep olumlu kullanmasıyla beğeni topladı.

Can; genç sporcu müsabaka içerisinde çabukluğuyla, rakip defansa çok zor anlar yaşattı. Yetenekli  bir sporcu.

Uzun zamandan beri takip ettiğim takım Kaptanı Mehmet Fudeyil, bu müsabakanın en verimli isimlerinden birisiydi.

SON.

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık