• 19 September 2022, Monday 10:03
SercanErgin

Sercan Ergin

Muğla Mahalli Ligi’nde hangi takımlarımız Milas’ı temsil edecek (2)

6 alt yapı takımı, 1 Süper Amatör Küme takımları ile dikkat çeken Milas Gençlikspor takımının yanı sıra Yeni Milasspor takımımızdan da söz etmek istiyorum. Bir aydan beri alt yapı takımıyla sezon başı hazırlıkları yapan Mor-Beyazlı ekibimiz Muğla Mahalli Ligi’ne katılmak için hazırlıklarına devam etmektedir. Mor-Beyazlı ekibimiz U18 Ligi takımının yanı sıra Süper Amatör Kümede yer almak için ön hazırlıklarına devam etmektedir. Mahalli Süper Amatör Kümede mücadele eden iki güzide takımımızın yanı sıra kulüp başkanlığını yaptığım Milas Ergin Spor Kulübü üç sezon maddi sıkıntı nedeniyle katılamadığı Muğla Mahalli Ligi’nde 2022- 2023 sezonundan itibaren yer alacaktır. Bir kuruş geliri olmayan, zor şartlarda mahalli lige katılan Milas Ergin Spor Kulübü bu sezon Mahalli U16 ve u18 liginde imkanları dahilinde Milas ilçesini iki kategoride temsil edecektir.

Milas Gençlikspor, Yeni Milasspor, Milas Erginspor takımlarımızın yanı sıra Ocak ayında başlayacak olan Mahalli İkinci Amatör kümede Milas’ı  Milas Dörtyol Gençlikspor, Boğaziçi  Bargilyaspor, Kıyıkışlacıkspor takımlarımız ile geçen sezon Mahalli 2. Amatör Kümeye düşen Bafa Zeytinspor takımlarımız temsil edeceklerdir. Mahalli Birinci Amatör Kümede yer alan Güllükspor takımımız sezon başı hazırlıklarına önümüzdeki günlerde start verecek.  2022-2023 sezonunda yukarıda adı geçen takımlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık