• 01 August 2022, Monday 10:07
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 sezonunda mahalli ligde başarılı sezon geçiren takımlarımızı tanıyalım (6)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, Milas’ın Süper Amatör Küme’de yer alan takımlarından Milas Gençlikspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor ile Yeni Milasspor takımlarımız hakkındaki düşüncelerimi siz değerli futbolseverlerle paylaşmak istiyorum.

İlk önce Türkiye’de amatör kümede en vefalı, en tutkulu taraftarlara sahip olan Yeni Milasspor takımından bahsetmek istiyorum. Her sporseverin yakinen bildiği üzere mor beyazlı ekibimizin taraftarları kısa zaman içerisinde mahkemenin vereceği kararı beklemektedirler.

Yeni Milassporumuz’dan sonra, geçtiğimiz sezon İlk kez katıldıkları Süper Amatör Küme’de elde ettikleri başarılarla adını Süper Amatör Küme’de duyuran Milas Gençlikspor takımımızdan söz etmek istiyorum. Aldığım duyumlara göre, Milas Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde yaptıkları toplantı sonrasında 2022-2023 sezonunda neler yapmaları gerektiğini masaya yatırdılar.

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de Milasımızı temsil eden bir başka süper amatör küme takımımız  Milas Belediye Beçin Gençlikspor Kulübü, önümüzdeki günlerde yapacakları toplantı sonrasında 2022-2023 sezonunda neler yapmaları gerektiğini taraftarlarına göstereceklerdir.

Yukarıda ismi geçen üç Süper Amatör Küme takımlarımızın önümüzdeki sezon işlerinin çok zor olduğunu biliyorum. Allah üç takımımıza şimdiden kolaylıklar versin. Süper Amatör kümede maddi yardım olmadan ayakta kalmak gerçekten çok zor. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

-SON-

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık