• 05 July 2022, Tuesday 9:26
SercanErgin

Sercan Ergin

Eğitime, spora ve Gündoğanspor takımına adanmış hayat(2)

Sayın Çakıcı, Muğla Mahalli  Ligi’nde zor koşullarda Muğla futboluna hizmet veren bir başka takım olan Bodrum Yahşispor takımının yönetim kurulunda  fahri olarak görev yapmaktadır. Bodrum futboluna verdiği engin hizmetler nedeniyle çok sevdiğim sevgili hocam Tanju Sıray Çakıcı hocamı, her şeyi hak ettiği için köşemden Milaslı futbol severlere tanıtıyorum.

Sayın Çakıcı her şeyin para olmadığını, yaptığı engin hizmetlerle göstermektedir. Sayın Çakıcı, çalışmakta olduğu iş yerinden boş zamanlarını okul takımlarının müsabakalarını takip ederek, lisansı olmayan yetenekli sporcuları Muğla futboluna kazandırmaktadır.

Sayın Çakıcı Gündoğanspor takımında görev yaparken elde ettiği başarılarla dikkat çekince  Türkiye PTT 1. Ligi’nde yer alan B.B. Bodrumspor kulübünün altyapısına transfer olduktan sonra, Bodrum Gündoğanspor Kulübü yönetim kurulunda da görev almaya başladı.

Sayın Çakıcı ilk olarak Milas’ın eski tanınmış sporcularından Milasgücüsporlu Yusuf Tuzer  kardeşimin sevgili oğlu eski B.B. Bodrumsporlu İzzet Tuzer kardeşimizi Gündoganspor takımının başına teknik adam olarak getirdi.

Milaslı olup Bodrumspor Kulübü’nde hizmet veren sevgili İzzet Tuzer ve sayın Çakıcı , birlikte yaptıkları araştırmalar sonrasında Hem Bodrumspor takımı altyapısına, hem de  Gündoğanspor Kulübü alt yapısına gelecek vaat eden sporcuları bugüne kadar kazandırdılar. Eğitime, spora ve Bodrum Gündoğanspor’a adanmış bir hayat başlığı altında sevgili Tanju Sıray Çakıcı hocamı Milaslıları tanıtmış oldum. Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan bütün takımlara böyle özverili hocalar lazım. Herkese sevgi ve saygılar sunuyorum.

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık