• 14 February 2022, Monday 8:09
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Bargilyaspor  Takımı hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum (2)

Milas  Boğaziçi Bargilya  Gençlikspor Kulübü’nde bu sezondan itibaren  forma giyecek olan tanınmış sporcuların çokluğu,   dikkatimi çekmektedir. Takımda an itibariyle Ağabeylik yapacak olan deneyimli sporcuların  var olması   Muğla Mahalli Ligi’nde   ilk kez yer alacak olan Boğaziçi  Bargilyaspor takımının  grup  şampiyonu olmasını   sağlayacaktır diye düşünmekteyim. Futbolda ön yargılı olmak doğru değildir. Milas Boğaziçi Bargilyaspor takımı haftaya başlayacak olan Mahalli İkinci Amatör Küme için kadro olarak  güçlü görünmektedir. Milas  Boğaziçi Bargilyaspor Takımı Yönetim  Kurulu üyeleri çok kısa zaman biriminde bence  iyi bir kadro kurdular. Bu takım hakkında an itibariyle şimdiden konuşmak doğru değil. Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alan  diğer takımları  izledikten sonra yorum getirmek daha sağlıklı olacaktır. Grupta uzun yıllardan beri Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan Milas Dörtyol Gençlikspor  takımımızı izleme şansı  bulamadım.  Bundan sonraki köşe  yazılarımda tabi ki Milas Dörtyol Gençlikspor  takımımızdan da  bahsederiz.

2021-2022  SEZONUNDA Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de aynı grupta yer alan Milas Dörtyol Gençlikspor ile bu sezondan itibaren Muğla Mahalli liginde yer alacak olan Milas Boğaziçi Bargilyaspor takımlarımıza İkinci Amatör Küme’de başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık