• 08 April 2022, Friday 8:47
SercanErgin

Sercan Ergin

Eğitime, spora ve  Gündoganspor’a adanmış bir hayat

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, 16 yıl önce Muğla KYK Yurt Sosyal Danışmanı ve bugünün Muğla Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Ömer İlman Beyefendi’nin aracılığıyla Muğla futboluna kazandırılan Bodrum Gündoğanspor  Kulübü Teknik Direktörü, en başarılı teknik adamlarından Sayın  Tanju Sıray Çakıcı beyefendiyi tanıyalım.

Sayın Çakıcı, 1987 yılında Karadeniz’in en şirin yerlerinden biri olan Samsun ilinde dünyaya geldi. 16 yıl önce Muğla’ya geldi. An itibariyle şu anda  Muğla İl  Gençlik Spor Müdürü olan Ömer İlman beyefendiyle tanıştı. Gençlere yardım severliğiyle tanınan Muğla İl Spor Müdürü Ömer İlman’ın  tavsiyesi ile Bodrum Gündoğanspor Kulübünde ilk önce futbol, daha sonra teknik adam olarak görev yapmaya başladı. Sayın Çakıcı iki  yıl Gündoğanspor Kulübü'nde futbol oynadı. Genç yaşta girdiği antrenörlük sınavını başarıyla bitirince Gündoğanspor takımında teknik adam olarak görev yapmaya başladı. Sayın Çakıcı kısa süre içerisinde Gündoğanspor Kulübü’nde elde ettiği başarılarla dikkat çekince, Türkiye 2. Ligi’nde yer alan  B.B. Bodrumspor profesyonel takımın alt yapısında teknik adam olarak görev yapmaya başladı. İkinci memleketim  dediği Gündoğanspor takımını bırakmayarak yönetim kurulunda an itibariyle başkan yardımcısı olarak görev  yapmaktadır. 

DEVAM EDECEK 2


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık