• 24 June 2022, Friday 16:56
SercanErgin

Sercan Ergin

Futbol turnuvasında oynadıkları güzel futbolla beğeni toplayan sporcular (4)

Devam etmekte olan futbol turnuvalarında oynadığı akıllı futbolla dikkat çeken bir başka sporcudan söz etmek istiyorum. Gençlik yıllarında bazı takımlarda forma giyen, Milas’ta düzenlenen her özel turnuvalarda muhtelif takımlarda kadroda yer alan Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir beyefendiden bahsetmek istiyorum. Binbir, Üniversite yıllarında başta futbol olmak üzere, basketbol, voleybol,  hentbol ve atletizm branşlarında bir çok takımlarda forma giydi.. Son yıllarda  Milas’ta düzenlenen futbol turnuvalarında yer aldı. Binbir, devam etmekte olan futbol turnuvasında  Milas Hastanesi takımı formasını giyiyor. Her bireyle iyi geçimi nedeniyle herkesler tarafında sevgi ve saygı gören Binbir, ilerleyen yaşına rağmen sporun her branşında yer almakta.

Bugünkü köşemin bir başka tanınmış sporcusu Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  tanınmış spor adamlarından beden eğitimi öğretmeni Ali Akın Çilek hocamızdan söz etmek istiyorum. Futbol yaşamına İzmir Çeşme  Belediyespor takımında başlayan, Altınordu, Göztepe, Bornovaspor profesyonel takımlarında orta sahada başarılı futboluyla isim yapan sayın Çilek, üniversiteyi bitirip öğretmen olduktan sonra  B.B. Bodrumspor, Yeni Milasspor takımlarında forma giydi. 12 yıldan beri de Milas’ta teknik adam olarak görev yapıyor. Çilek 48 yaşında olmasına rağmen Milas’ta oynanan resmi ve özel turnuvalarda bazı takımların formalarını başarıyla giyiyor. An itibariyle Milas’ta devam etmekte olan 15 Temmuz Futbol turnuvasında Milas Milli Eğitim takımı forması altında oynadığı mükemmele yakın futbolla alkış topluyor.

DEVAM EDECEK  (5)

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık