• 17 March 2022, Thursday 9:07
SercanErgin

Sercan Ergin

Boğaziçi Bargilyaspor, Yatağan  Sportifspor  maçının ardından

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin  Özcan Stadyumu’nda oynanan  Milas Boğaziçi  Bargilyaspor, Yatağan Sportifspor ikinci Amatör küme  müsabakasının kısa analizini yapacağım.  Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de bu sezon ilk kez  yer alan her iki takım Pazar günü oynadıkları mücadeleci futbolla beğeni ile takip edildiler.

İzninizle kısa değerlendirmeme bu sezon ilk kez Muğla Mahalli İkinci Amatör Kümede yer alan Milas’ı   temsil eden  Boğaziçi Bargilyaspor takımıyla başlamak istiyorum.

Boğaziçi Bargilyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, İkinci Amatör Küme müsabakalarının başlamasına az kala hem ikinci amatör lige katıldılar, hem de kısa zaman içerisinde kendi mahallelerinde  ikamet eden   sporcularıyla bence iyi bir ekip kurdular. Muğla’nın tanınmış teknik  adamlarından sayın Birol Erten hocanın çalıştırdığı Bargilyaspor takımı oynadığı her müsabakanın üstüne koyarak ivme kazanmaya başladılar. İyi neticeler elde etmek tabi ki önemli ama Bargilyaspor ileriki yıllarda ben inanıyorum grup şampiyonluğuna oynayacak  takım kuracaklardır ve Birinci Amatör Küme’ye çıkacaklardır diye düşünüyorum.

Bargilyaspor takımının yanı sıra Yatağanspor takımında yer bulamayan sporcuların bir araya gelerek kurdukları Yatağan Sportif takımı, ikinci Amatör küme’de oynadıkları mücadeleci futbolla Milaslı futbol severlerin beğenisini kazanmayı bildiler. Her iki  takımımıza bundan sonra oynayacakları  müsabakalarda başarılar diliyorum .

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık